Spiegel van je leven

Je bent de hele dag druk om alle ballen in de lucht te houden en probeert het iedereen naar de zin te maken. Je leeft meestal naar de waan van de dag. Maar waar blijf jij dan?

Soms is het nodig om even stil te staan bij hoe het op dit moment werkelijk met je is. Even kijken in de spiegel van je leven.

  • Waar kom je vandaan?
  • Hoe is het nu met je?
  • Waar gaat je verlangen naartoe?

Een moment van reflectie om voor de (nabije) toekomst de – voor jou – juiste keuzes te kunnen maken. Je neemt een kijkje in de spiegel van jouw leven, om van daar vooruit te kunnen.

 

 

Je voelt je continu gespannen en gestrest, je ervaart een burn-out of voelt gewoon heel veel druk, je hebt aanhoudende blessures. De oorzaak kan zowel fysiek als mentaal/emotioneel zijn, of een combinatie ervan. Lichaam, geest en gevoel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Er is geen grens tussen deze drie aan te geven: jij bent één. 

Ons programma ‘Spiegel van je leven’ is dan ook vanuit dit holistisch perspectief ingericht. Je kijkt naar jouw leven op dit moment vanuit een fysieke, mentale en emotionele invalshoek met je lichaam en innerlijk geweten als belangrijkste adviseur. Een programma waarbij je jezelf in jouw innerlijke spiegel aankijkt.

Het traject spiegel van je leven omvat 8 sesses, na deze sessies;

  • heb je inzicht in jouw patronen en overtuigingen
  • voel je weer contact met jouw lijf en je hart, zodat je weet wat goed is voor jou
  • maak je keuzes die aansluiten bij jouw hartsverlangen in plaats van te voldoen aan de verwachtingen van anderen

Deze transformatie hoef je uiteraard niet alleen te doorstaan. Je krijgt 8 weken coaching van 3 doorgewinterde deskundigen. In 8 verschillende sessies ga je aan de slag met een combinatie van orthomoleculaire therapie, massagetherapie en familie-opstellingen. Bianca, Brigitte en Marie-Anne ontvangen je graag in het Maximaal Gezond Centrum in Utrecht. 

We bieden dit programma nu aan voor een introductieprijs van € 795,- incl. BTW (voor particulieren).

Bianca Groenewegen, holistisch therapeut en familieopsteller (biancagroenewegen.nl)

Brigitte de Bruin, orthomoleculair voedingstherapeut (vitaal-fit.nl)

Marie-Anne de Graaff, holistisch massagetherapeut (bloomintoyou.nl)

 

Wil je meer informatie of een afspraak maken?