Over mij

Wie ben ik?

Mijn naam is Brigitte de Bruin. Ik ben opgeleid tot Orthomoleculair voedingstherapeut en volg op dit moment de opleiding tot vitaliteitscoach en de opleiding tot orthomoleculair epigenetisch therapeut. Met veel passie werk ik als therapeut voor mijn praktijk Vitaal & Fit.

Ik geloof in de kracht van voeding en bewegen. Voor zowel onze fysieke als emotionele vitaliteit. Ik heb persoonlijk ervaren welke positieve invloed voeding heeft en dit gun ik anderen ook.

Onze levensstijl is veranderd

We werken, hebben kinderen, gaan naar de sportvereniging en dragen zorg voor onze ouders. We hebben gewoonweg een druk bestaan. Met de komst van de kant en klare maaltijden in de supermarkt en de uitbreiding van hun assortiment met geraffineerde voeding is er aanbod in gemak en dus tijd. De afgelopen jaren zijn er echter wel steeds meer chronische ziekten ontstaan; meer mensen met allergieën, overgewicht of bijvoorbeeld een hoog cholesterol. Orthomoleculaire therapie, bestrijdt niet alleen de symptomen, maar draagt bij aan een structurele oplossing; het zoekt naar de oorzaak van de onbalans.

Juiste voeding kan het verschil maken

Hormonen, vrouwenklachten of last van spijsvertering kunnen een enorme impact op je leven hebben. Voeding en bewegen kunnen een positieve bijdrage leveren aan je gevoel van vitaliteit. Daarnaast helpt het met het op- of uitbouwen van je weerstand. Met de juiste voeding, vitamines en mineralen kan je je energieker voelen. De samenstelling is maatwerk en afhankelijk van verschillende factoren.

Waar kan ik je bij helpen?

Herken je je in bovenstaande? Zit je niet lekker in je vel? Heb je fysieke of emotionele klachten, waar je wat hulp bij kan gebruiken? Kom eens kennis maken, ik kijk graag mee in wat voeding voor jou kan betekenen. Samen werken we aan een vitaler en fitter leven.

 

Ik heb mijn opleidingen gevolgd bij Stichting Orthomoleculaire Health Foundation, Stichting Ortho kennis & Civas opleidingen.